.

אביבית בר זוהר מציגה

קורס אפייה אונליין שבו אלמד אותך, צעד אחרי צעד, איך לאפות בקלות קינוחים ומאפים, מעוררי קינאה, שיקחו לך רק 10 - 15 דקות, גם עם אין לך ניסיון בכלל.

" איך תוכלו לאפות ולהכין קינוחים טעימים, מבלי לבזבז זמן מיותר ואפילו מבלי לצאת מהבית או להוציא אלפי שקלים על סדנאות אפייה פרונטליות"

אני יודעת בדיוק איך זה מרגיש ...

שישי בבוקר, אנרגיות מטורפות, עוד מעט נכנסת השבת, זמן איכות של משפחה וחברים, והרבה אוכל טעים ומקרב...

 

אבל יש רק בעיה אחת !

המתכון של הקינוח נראה לך מורכב, חוסר הניסיון או הפחד מלאפות את הקינוח שכל כך משך את תשומת ליבך, ולהיכשל, פשוט גורמים לך לוותר על התענוג.

תראי, יכול להיות שאין לך מושג מאיפה להתחיל בכלל, כי לא התנסית מספיק באפייה, יכול להיות שזה בכלל פחד  מנסיונות שכשלו בעבר, נגיד ששוב העוגה לא תתפח, או שהביצוע לא יהיה טוב.

 

אבל אני כאן להזכיר לך ...

שגם את יכולה ללמוד איך לאפות כמו מלכה 
ולפנק את האהובים שלך

תראי, בשביל לאפות בהצלחה.
כל מה שצריך זה מורה טוב לדרך !

זה נכון שאפייה מוצלחת דורשת דיוק, הבנה וניסיון.


אבל הדבר הכי קריטי להצלחה של המתכון, זה היכולת להכנס למטבח בניצחון מראש ובידיעה שאת יודעת מה את עושה.


ומהסיבה הזאת, הרבה פעמים אנחנו מנסות להכין את הקינוח לפי המתכון, אבל כשלא מצליח...


אנחנו לא מבינות מה עשינו לא נכון

ואז פשוט מרימות ידיים ומוותרות  

ובנימה אישית יותר...

בגיל 4 איבחנו אצלי את מחלת ה fmf, זו מחלה שפוגעת קשה במערכת החיסונית.

המחלה התפרצה אצלי בגיל 4, ומאותו הרגע ביליתי את החורפים בבית, אימא לא שלחה אותי לבית הספר מחשש שאדבק במחלות, ובמצבי זה היה סופר מסוכן.


בחודשים שנשארתי בבית, הייתי צמודה לאימא אתי במטבח.


לאט לאט אמא אתי גם נתנה לי לאפות איתה, כמובן שבהתחלה הייתי רק ומכינה לה את המצרכים, אבל שמתי לב להכל וראיתי הכל.

 

איך היא לשה, כמה מכל דבר היא שמה, באיזה אופן היא מערבבת את החומרים, בצורה שהכל יוצא לה כל כך מושלם בסוף. גם מהטעויות שלה, למדתי.

הידע והניסיון שלי באפייה בשילוב עם הפרסום

 

גרם לכך שאני מקבלת כל יום, אלפי הודעות מאנשים שרוצים ללמוד לאפות בבית, מבלי לצאת מהבית לסדנאות ומבלי לשלם אלפי שקלים.

 

ולכן, החלטתי להרים את הכפפה ולהכין לכם קורס אונליין ביתי שמתמחה באפייה ביתית.  בקורס יש מגוון שיעורים פרקטיים של מגוון קינוחים ומאפים סופר טעימים והכי חשוב, קלים ומהירים להכנה.

בכל שיעור ושיעור, אני אופה יחד אתכם. מההתחלה ועד הסוף,צעד אחר צעד, כדי שתוכלו לראות את כל השלבים, תקבלו תשובות לכל השאלות ובעיקר ביטחון לאפות מה שתרצו בעתיד.


יש גם אורחות מיוחדות, בחלק מהשיעורים, אימא אתי ואת אחותי נופר שמומחית בעוגות ועוגיות ויש אפילו מתכון לגלידה ביתית מדהימה שאפשר להכין לבד בבית.

למי הקורס שלי מתאים ?

לכל מי שרוצה להתחיל לאפות ואין לו ניסיון מקדים

לכל מי שרוצה להעשיר את הידע שלה באפייה, וללמוד שיטות חדשות

למי שרוצה ללמוד להכין קינוחים ביתיים טעימים ומהירי הכנה 

למי שרוצה לשדרג את יכולות האירוח שלו ולהרשים את האורחים

למי שרוצה לקבל כלים פרקטיים וישומים שקשורים לאפייה

למי שרוצה ללמוד לאפות  בזמן הפנוי ומבלי לצאת מהבית

איך הקורס בנוי ?

השיעורים בקורס פתוחים לצפייה בכל זמן שנוח לכם והם מאפשרים לכם צפיייה חוזרת, בשונה מסדנאות פרונטליות. כך שאתם יכולים ללמוד הכל בקצב שמותאם לכם באופן אישי.

בונוסים להיום בלבד 

מעבר לתשוקה .. 

בגיל 14 לקחתי את זה צעד קדימה כי לא היה מספיק כסף בבית לכולנו.


ואני רציתי לעזור, התחלתי למכור עוגיות שאפיתי, הייתי מסתובבת בין השכנים ובין עסקים בסביבה, ומוכרת את העוגיות שאפיתי, התגובות היו מדהימות, מעבר לכל הציפיות שלי.


כשהגעתי לגיל 19 כבר מיתגתי את המאפים שלי עם מדבקות שעליהן מוטבע השם שלי.

לאט לאט, גדלתי והתפתחתי, ואבא שלי שהבין שהמטבח הקטן שלנו כבר לא מספיק לכל הביקושים שהגיעו אלי, החליט לפתוח לי קונדיטוריה קטנה וחמודה ברחובות.


קראנו לה "האופה היפה "

שאח"כ קיבלה טרנספורמציה למתכונת אחרת, של מכירה דרך האינטרנט.

 

טופס הצטרפות לקורס האפייה שלי

גישה אישית לקורס האפייה המלא שלי.

 אשר יעניק גם לך:

 

גישה אונליין לא מוגבלת בזמן להדרכות

♥ כלים יישומים שיאפשרו לך להתחיל מהיום

♥ את הידע הנכון על מנת לאפות בצורה מקצועית

 

 שימו לב : יש להזין כתובת מייל תקינה , כי אליה ישלחו פרטי הגישה שלךתוך דקה לאחר סיום התשלום.

 

support@avivitbarzohar.co.il
זמינים לך בכתובת המייל

שאלות תשובות

אביבית, האם הקורס שלך יגרום לי לדעת לאפות?

זו תכנית שמסבירה צעד אחרי צעד, איך לאפות מהשלב הראשוני של האפייה ועד שהקינוח מוכן. גם מי שאין לו ניסיון בכלל באפייה יכול לצאת עם כלים פרקטיים, שיגרמו לו לאפות ולקבל תוצאות מדהימות.

אני  יודע לאפות האם הקורס מתאים לי ?

כן, הקורס שלי מתאים גם למי שנמצא ברמת אפייה סבירה ורוצה ללמוד שיטות אפייה וטכניקות חדשות.

 

מתי מתחיל הקורס ?

 

הקורס הוא דיגיטלי , כך שתוכלו להתחיל אותה בכל רגע נתון, מתי שנוח לך. לאחר הרכישה תקבלו פרטי גישה אישיים למערכת ייעודית, ותוכלו להתחיל את הקורס מתי שרק נוח לכם .

 

ולכמה זמן הקורס פתוח?

הקורס פתוח לשנה שלמה, אפשר להכנס לקורס מתי ומאיפה שרוצים. 

 

מה אם זה לא יעבוד לי?

הקורס עובד. קיבלתי עשרות תגובות לכך. ההבדל בין המצליחים לאלו שלא, זה נטו היכולת ליישם. ומה שיפה פה, שאני מראה הכל צעד אחרי צעד, ממש כאילו אתם נמצאים לידי. 

 

 

"מתי מקבלים את הגישה לקורס ואיך?"

 

מיד לאחר ההרשמה, בטופס כאן למעלה והשלמת תהליך התשלום, תקבלו גישה מיידית לקורס. ישלח מייל עם קישור לדף התוכנית לגיבוי (זה יכול לקחת כמה דקות ולפעמים המייל מגיע לספאם או לתיבת 'קידומי מכירות' אז שימו לב). שאתם משאירים כתובת מייל תקינה :-).

בכל אופן, אנחנו תמיד זמינים אלייך בכתובת המייל support@avivit.co.il לאחר הרכישה.


"ומה עם הפרטים שלי, את שומרת עליהם?"

כמובן, על פי חוק הספאם אסור לי להעביר את הפרטים שלך לגוף שלישי. הכל נשמר אצלי במערכת כדי שאוכל לעדכן אותך על שינויים ושדרוגים בתוכנית (השדרוגים בחינם - וללא תוספת תשלום).

 

"האם התשלום מאובטח?"

כמובן , אנחנו עובדים עם קארדקום שהיא חברה מוכרת עם אבטחת SSL מחמירה. כמו כן, יש לך אפשרות לבצע תשלום גם עם חברת פייפאל. 
 

איפה אפשר לרכוש את הקורסים שלך?

 

אפשר ללחוץ על הכפתור שמופיע ממש פה למטה ולרכוש את הקורס - בהצלחה!

 

 

היי הגעתן עד כאן, אין ספק שאתם רציניים ! אני מזמינה אתכם ללמוד ביחד איתי, איך לאפות קינוחים מטריפים ומאפים, שזמן ההכנה שלהם יקח לנו עד 15 דקות

נצלו את  הטבת 40%  שיש לכם היום  וקבלו ממני גם עוד בונוסים שווים ביותר, בחינם.

השאירו כאן למטה פרטים וקבלו גישה מיידית להטבה

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.